Χωρίς νερό έχουν μείνει από νωρίς το πρωί σήμερα, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, πέντε περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:

Διακοπή υπάρχει στις Συκιές, λόγω προβλήματος επί της οδού Θ. Κοντόσογλου 14, το οποίο επηρεάζει και όλες τις παρακείμενες οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Χαριλάου. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Αμφοτέρου και επηρεάζει και όλες τις γύρω οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στους Αμπελόκηπους, λόγω προβλήματος επί της οδού Αγάθωνος 80, το οποίο επηρεάζει και όλες τις γύρω οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Δενδροπόταμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Στρατάρχη Αλ. Παπάγου 3, το οποίο επηρεάζει και όλες τις γύρω οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:30.

Διακοπή υπάρχει και στο Πανόραμα. Το πρόβλημα είναι στην οδό Πυθαγόρα 90 και χωρίς νερό έχουν μείνει και όλες οι γύρω οδοί. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.