Μια νέα αρχή προσπαθεί να κάνει η οικογένεια Αλεπλιώτη από τα Λαγκαδίκια, μετά τη ολική καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η κατοικία όπου ζούσε η τετραμελής οικογένεια με την ηλικιωμένη γιαγιά έγινε παρανάλωμα του πυρός, με αποτέλεσμα η σκεπή να καταρρεύσει και το διώροφο οίκημα να μην μπορεί να επισκευαστεί πλέον.

Eπίσης ο πατέρας της οικογένειας είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια και παρότι πέρασε διάφορες περιπέτειες με την υγεία του, αναζητά εργασία σε οποιοδήποτε τομέα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ευχάριστη εξέλιξη προς το παρόν για την οικογένεια καθώς σε λίγες μέρες η οικογένεια θα βρίσκεται σε νέο σπίτι που τους έχει παραχωρήσει δωρεάν ένας κάτοικος του χωριού.

Όμως , σημειώνεται πως το σπίτι όμως χρειάζεται τα βασικά είδη επιπλωπισμού, θέρμανσης και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς στο προηγούμενο σπίτι τα πάντα καταστράφηκαν από την φωτιά.

Η οικογένεια Αλεπλιώτη απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε ανθρώπους που διαθέτουν μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές που δεν τις χρειάζονται πλέον και είναι σε καλή κατάσταση (ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, κλιματιστικό, πλυντήριο) και μεταχειρισμένα έπιπλα (καναπές – κρεβάτι, 2 μονά κρεβάτια, ντουλάπες, τραπέζι με καρέκλες) για να καλυφθούν τουλάχιστον οι βασικές ανάγκες της οικογένειας. Όσοι από εσάς διαθέτετε κάποιο από τα παραπάνω είδη, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το τηλ. 6973062757 (Μητρακούδης Πασχάλης) για να προγραμματίσουμε την μεταφορά των παραπάνω ειδών.

Επίσης, στην τράπεζα Πειραιώς έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός με τα παρακάτω στοιχεία: Αριθμός IBAN: GR42 0171 2200 0062 2001 0115 436 Δικαιούχοι: Γκαλτσίδου Γιανίνα και Αλεπλιώτης Νικόλαος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το καμμένο σπίτι :