Δημοσθένης Μπαλόπουλος: «Στη συνταγή του μενού δεν είναι δυνατό να επεμβαίνει ο πελάτης»

mpalopoulos-dimosthenis

Ο Δημοσθένης Μπαλόπουλος μαγειρεύει και συναρπάζει με τις δημιουργίες του πελάτες διαφόρων εθνικοτήτων, μέσα στις πολυτελείς σάλες ξενοδοχείων, όπως το Daios Cove Luxury Resort. Το Simposio.news τον επισκέφθηκε στον Άγιο Νικόλαο, στην Κρήτη.

mpalopoulos-dimosthenisΠοιες είναι οι γευστικές προτιμήσεις των πελατών και κατά πόσο διαφέρουν ανάλογα με την καταγωγή του καθενός;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο simposio.news

Πατήστε εδώ