Το μαρτύριο των επιβατών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, καλά κρατεί.

Καθημερινές είναι οι καταγγελίες ακροατών του Ράδιο Θεσσαλονίκη οι οποίοι βλέπουν τα λεωφορεία πραγματικά να διαλύονται καθ’ οδόν, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών.

Δεν φτάνει η «σαρδελοποίησή» τους ήρθε και η διάλυση του γερασμένου στόλου να προστεθεί στην καθημερινή ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων αλλά και των επισκεπτών της… συμπρωτεύουσας.

Τα περιστατικά δεν έχουν τέλος, οι καταγγελίες δεκάδες καθημερινά, η υπομονή εξαντλημένη εδώ και καιρό με τη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ να μην έχει καταφέρει να αλλάξει το παραμικρό.

Υποσχέσεις για νέα λεωφορεία, συμβάσεις με τα ΚΤΕΛ, διαγωνισμοί ακόμη και… εσπερίδες διοργανώνουν οι φορείς της πόλης. Αποτέλεσμα;

Λεωφορεία που πλέον δεν αντέχουν τον υπερδιπλάσιο αριθμό επιβατών, που σταματάνε στη μέση της διαδρομής, που κινούνται με ανοιχτές πόρτες, με σπασμένα τζάμια, χειρολαβές “μένουν” στα χέρια των επιβατών και τόσα άλλα περιστατικά για… κλάματα.

Στα νέα τραγελαφικά συμβάντα, σήμερα προστέθηκαν λεωφορείο της γραμμής 87 που εκτέλεσε κανονικά το δρομολόγιο ΙΚΕΑ-Βασιλικά απλά χωρίς το καπάκι της μηχανής!

Άλλο λεωφορείο το 32, «έμεινε» στους Αμπελόκηπους στην οδό Καλλιθέας και ο δρόμος γέμισε με λάδια από τη μηχανή.

Δείτε φωτογραφίες από τα νέα συμβάντα, παρακάτω.