Δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει, αλλά κάποιος σοφός είχε γράψει κάποτε ότι «το μούσι είναι το λίφτινγκ της φύσης για τους άνδρες». Ο Keanu Reeves, φυσικά, δεν το έχει ανάγκη. Μετά τη θυσία παρθένας που έκανε στον Χάρο κάπου στις αρχές των ‘90s, ο ηθοποιός είναι σχεδόν αναλλοίωτος.

Όπου Reeves, εμείς βάζουμε Dorian Gray:

keanu reeves age meme

Για χάρη του ‘Bill & Ted Face the Music’ όμως που αυτόν τον καιρό είναι σε διαδικασία post-production μέχρι την κυκλοφορία του το καλοκαίρι, ο Reeves ξύρισε το μούσι του και τα συναισθήματα που μας γεννήθηκαν είναι ανάμεικτα. Τρίχες είναι, ό,τι θέλει τις κάνει. Τις βγάζει με κερί. Τις αποτριχώνει με κλωστή. Τις πιάνει και τις καίει τελοσπάντων.

Ο John Wick ξυρισμένος πάντως, είναι αλλόκοτος:

bill and ted face the music

Το ‘Bill & Ted 3’, σε σκηνοθεσία του Dean Parisot που μας έδωσε το αγαπημένο μας ‘Galaxy Quest’, θα βάλει τον Bill (Alex Winter) και τον Ted (Reeves) να συνθέσουν επιτέλους εκείνο το πολυπόθητο τραγούδι που θα σώσει τον κόσμο. Με μία παγίδα όμως: Όπως τους ενημερώνει ένας επισκέπτης από το μέλλον, θα έχουν μόλις 1 ώρα και 18 λεπτά για να το κάνουν. Διαφορετικά η ζωή όπως την ξέραμε ως τώρα θα καταστραφεί.

Το ‘Bill & Ted Face the Music’ θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου στις αμερικανικές αίθουσες.