Δείτε το Gymkhana 10, το νέο βίντεο του Ken Block που έχει τρελάνει το YouTube

gymkhana

Gymkhana Ten: Ultimate Tire Slaying Tour. Αυτό είναι το νέο βίντεο, το δέκατο της σειράς Gymkhana, του διάσημου show driver Ken Block και της Hoonigan που στην κυριολεξία έχει τερματίσει τις μηχανές μέτρησης των views στο YouTube.

Και αυτό γιατί μέσα σε μόλις 3 ημέρες έχει καταγράψει περισσότερες από 5.000.000 θεάσεις, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι ο αριθμός των σχολίων που έχει ξεπεράσει ήδη τις 11.000!

Γεγονός είναι πως ο 51χρονος super star του διαδικτύου και η ομάδα του ξεπέρασαν αυτήν τη φορά τον εαυτό τους, οδηγώντας πέντε συνολικά αυτοκίνητα σε πέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Το διάρκειας 19 λεπτών βίντεο που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια ξεκινά από τη Σουηδία με ένα Ford Fiesta WRC των 380 ίππων, ενώ αμέσως μετά πηγαίνει στο Ντιτρόιτ. Εκεί ο Ken Block οδηγεί το εκτός λογικής Hoonicorn V2 των ούτε λίγο ούτε πολύ 1.400 ίππων. Aκολουθεί το Focus RS RX των 650 ίππων στο Μεξικό.

Τέταρτο αυτοκίνητο του show ένα Escort του 1991 που παίζει και το ρόλο του… φλογοβόλου στο Λος Άντζελες, ενώ η αυλαία πέφτει στο Τέξας και τη θρυλική Route 66 με το Hoonitruck. Το απίστευτο αγροτικό F-150 του 1977 με τους 914 ίππους.