Η Apple συνεχίζει να επενδύει σε νέο περιεχόμενο για την streaming υπηρεσία της ονόματι Apple TV Plus. Μάλλον θα γνωρίζετε πως η εταιρία έχει άμεση συνεργασία με τον Steven Spielberg και ως εξωτερικός παραγωγός βοηθάει για το Amazing Stories, το οποίο είχε δημιουργήσει εκείνος το 1985. Τώρα, παρόλο που είχαμε δει μερικές εικόνες, η Apple, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της δημοσίευσε και το πρώτο trailer της σειράς.

Όπως ανακοίνωσε η Apple, τα πρώτα πέντε επεισόδια της σειράς θα κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα, με τα υπόλοιπα να ακολουθούν τις επόμενες εβδομάδες. Τα ηνία του σόου έχουν αναλάβει οι Eddy Kitsis και Adam Horowitz και πρόκειται να δούμε πέντε διαφορετικές ιστορίες με άπειρη φαντασία που θα ταξιδέψουν τον κάθε χαρακτήρα σε «νέους κόσμους».

Στο cast συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι: Victoria Pedretti (The Haunting of Hill House), Robert Forster (Breaking Bad), Josh Holloway (Lost) και Dylan O’Brien (The Maze Runner).

Το Amazing Stories θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαρτίου αποκλειστικά στο Apple TV+. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.