Οι δήμοι Θεσσαλονίκης, Πυλαίας – Χορτιάτη, Νεάπολης – Συκεών και Παύλου Μελά καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν την κυκλοφορία στο Σέιχ Σου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Σέιχ Σου υπάρχουν αγέλες σκυλιών που υποσιτίζονται και επιτίθενται σε πεζούς αθλούμενους περιπατητές.

Υπενθυμίζεται πως μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης.

 

Η σχετική ανακοίνωση:

«Με κοινή απόφαση, των αρμόδιων Αντιδημάρχων των Δήμων, Θεσσαλονίκης Σ. Δημητριάδη, Πυλαίας-Χορτιάτη Ι. Καρτάλη, Νεάπολης-Συκεών Σ. Γκατζέ και Παύλου Μελά Α. Λαζαρίδη, σας γνωρίζουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή του Σέιχ Σου κινούνται αγέλες σκύλων που λόγω των έκτακτων συνθηκών υποσιτίζονται και επιτίθενται σε πεζούς, αθλούμενους, περιπατητές.

Ως εκ τούτου καλείστε να αποφεύγετε οποιαδήποτε κυκλοφορία στη συγκεκριμένη περιοχή και να μην θέτετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητά σας καθώς και των οικείων σας. Σε ισχύ άλλωστε βρίσκεται η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή με απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα».