Χειροπέδες σε 74χρονη «τσατσά» – Λειτουργούσε παράνομα οίκο ανοχής

Συνελήφθησαν δύο άτομα ύστερα από αιφνιδιαστικό έλεγχο της αστυνομίας. Παραβίασαν σφράγιση παράνομα λειτουργούντα οίκου ανοχής

oikos-anoxis_2

Αιφνιδιαστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, σε οίκο ανοχής που λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια στο κέντρο της πόλης, είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη της υπεύθυνης και υπαλλήλου της επιχείρησης, για την παράνομη αποσφράγισή του.

Πρόκειται για την 74χρονη υπεύθυνη του οίκου ανοχής και 33χρονη αλλοδαπή που εκδιδόταν έναντι αμοιβής, χωρίς να έχει προβεί στις απαραίτητες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, καθώς είχαν παραβιάσει το διοικητικό μέτρο της σφράγισης.

Ταυτόχρονα, βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση σε βάρος της 33χρονης γυναίκας, κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων, αλλά και της 35χρονης αλλοδαπής ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής, που αναζητείται, διότι επέτρεψε την εργασία στην προαναφερόμενη αλλοδαπή, γνωρίζοντας οτι δεν διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.