• Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Βάζουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο σε ένα μεγάλο μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη στα μικροκύματα στα 800 watt για 2 λεπτά.
  • Αφού λιώσει το μείγμα, προσθέτουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας καλά με μια σπάτουλα και μετά τα αυγά και τη βανίλια.
  • Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι ενσωματώνοντας καλά στο μείγμα.
  • Σε ένα ταψί 20 x 28 εκ. βάζουμε λαδόκολλα καλύπτοντας τον πάτο και τα πλάγια.
  • Βουτυροκακαώνουμε και την λαδόκολλα.
  • Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και βάζουμε στο φούρνο για 30-35 λεπτά. Αφαιρούμε το ταψί και το αφήνουμε να κρυώσει.
  • Βάζουμε τη σοκολάτα γάλακτος σε ένα μπολ και σκεπάζουμε με μεμβράνη. Το βάζουμε στα μικροκύματα στα 800 watt για 1 λεπτό μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
  • Ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το φυστικοβούτυρο.
  • Μόλις είναι έτοιμη η βάση μας αφαιρούμε από το φούρνο.
  • Απλώνουμε πάνω από τη βάση τη λιωμένη σοκολάτα με το φυστικοβούτυρο και πασπαλίζουμε με τα φυστίκια.
  • Αφήνουμε να παγώσει το γλυκό στο ψυγείο, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε!

 

Πηγή: akispetretzikis.com