Ασήμι: 10 Τρόποι για να Κάνετε ένα Γρήγορο «Λίφτινγκ» στο Καθιστικό σας

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα καθιστικό φαίνεται μουντό και ενέμπνευστο, αλλά υπάρχει μία λύση που είναι σίγουρο ότι θα το ανανεώσει σε χρόνο ρεκόρ: το ασήμι.

house

Μπορεί να μην έχει την δημοφιλία των σύγχρονων τάσεων, όμως το σίγουρο είναι ότι είναι το διαχρονικότερο όλων των μετάλλων και δεν παλιώνει ποτέ.

Πρακτικοί και στιλάτοι, αυτοί οι ασημένιοι στρογγυλοί γάντζοι για να κρεμάτε τα παλτό σας είναι σίγουρο πως θα φωτίσουν και θα οργανώσουν τον χώρο.

Ένα ασημένιο σκαμπό σαν αυτό θα δώσει λάμψη στον χώρο και θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω του

Αν θέλετε μια ακόμα μεγαλύτερη ανανέωση, τότε προμηθευτείτε ένα νέο, ασημένιο coffee table και βάλτε το στο κέντρο του καθιστικού. Θα το δείτε αυτόματα να αναβαθμίζεται.

Αυτά τα πολύ ξεχωριστά ασημένια βάζα είναι ιδανικά για ένα γρήγορο «λίφτινγκ» του χώρου. Βάλτε μέσα όμορφα λουλούδια και κάντε τον χώρο σας να… ανθίσει.

Για όσους δεν θέλουν μεγάλες παρεμβάσεις, τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι ιδανικά. Στο εμπόριο θα βρείτε ασημένια υφάσματα, αλλά αν έχετε κέφι μπορείτε να τα ράψετε και μόνοι σας.

Ποιος είπε ότι το ασήμι είναι ξεπερασμένο; Αυτά τα γεωμετρικά ασημένια κηροπήγια αποδεικνύουν πως είναι ένα μέταλλο που μπορεί να ενταχθεί ακόμα και στα πιο μοντέρνα σπίτια.

Κάποιες φορές, ακόμα και οι πολύ μικρές αλλαγές αρκούν για να ανανεωθείτε. Προμηθευτείτε ασημένια σουβέρ και προσθέστε μια μικρή αλλά σημαντική διακοσμητική πινελιά στο καθιστικό σας

Ένα επιτραπέζιο φωτιστικό σαν αυτό θα σας χαρίσει λάμψη και… φως. Βάλτε το σε ένα ξύλινο τραπεζάκι και θα κάνει μια πανέμορφη αντίθεση.

Θέλετε μια απλή, αλλά εντυπωσιακή αλλαγή; Αυτό το ασημένιο ρολόι τοίχου είναι πολύ κομψό και μοντέρνο και θα πάει το καθιστικό σας σε άλλα επίπεδα.

Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε μερικά ασημένια πλεκτά καλάθια. Είναι πανέμορφα, οικονομικά και υπόσχονται να χαρίσουν στον χώρο σας μια λαμπερή διακοσμητική πινελιά.