Από βδομάδα ξεκινούν να πραγματοποιούνται δρομολόγια του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕΛ – Τι θα γίνει με εισιτήρια και κάρτες

ktel-oasth

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των γραμμών που ο ΟΑΣΘ ανέθεσε την εκτέλεση τους στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τις γραμμές του ΟΑΣΘ: 85,86,89,90,91,92.

Όπως ενημερώνουν τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης η συγκοινωνία θα γίνεται με τα ίδια εισιτήρια του ΟΑΣΘ χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή. Όσον αφορά τις κάρτες και εκεί τα πράγματα μένουν ως έχουν.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Αγαπητοί επιβάτες, στις επόμενες ημέρες, η εξυπηρέτηση των παραπάνω γραμμών θα γίνεται με λεωφορεία του ΚΤΕΛ, τα οποία μπορείτε να δείτε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας.

Πρόκειται για εξαιρετικά λεωφορεία Mercedes, που θα κάνουν το ταξίδι σας απολαυστικό. Τα δρομολόγια, οι στάσεις, οι αφετηρίες και ό,τι ξέρετε μέχρι σήμερα θα είναι τα ίδια. Κυρίως όμως, θα είναι ίδια και τα εισιτήρια που χρησιμοποιείτε. Στις γραμμές αυτές θα συνεχίσετε να ταξιδεύετε με το εισιτήριο του ΟΑΣΘ, όπως μέχρι σήμερα, μόνο που , θα μπορείτε να αγοράζετε εισιτήριο, εκτός από περίπτερα, ψιλικατζίδικα, κ.λπ. και μέσα στο λεωφορείο, από τον οδηγό του ΚΤΕΛ.

Επίσης, θα ισχύουν κανονικά και οι μηνιαίες, τριμηνιαίες κ.λπ. κάρτες του ΟΑΣΘ Η σύμβαση του ΚΤΕΛ με τον ΟΑΣΘ, προβλέπει και διασφαλίζει ότι θα πληρώνετε, ΑΣΤΙΚΟ εισιτήριο. Θα ισχύει για όλη τη διάρκεια της σύμβασης, η τιμολογιακή πολιτική του ΟΑΣΘ και μόνο.

Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ αύξηση, από πλευράς ΚΤΕΛ.

Αύξηση θα υπάρξει μόνο στην ποιότητα του ταξιδιού σας».