Την πρόθεση της κυβέρνησης να αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ανακοίνωσε με δηλώσεις του ο υφυπουργός, Υποδομών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουλίου, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι αλλαγές στην διοίκηση του ΟΑΣΘ. Παράλληλα, υποστήριξε ότι η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ άσχημη και πως η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αποτύχει, σημειώνοντας πως καμία αλλαγή δεν γίνεται με βάση τα κομματικά κριτήρια.

«Εντός των επόμενων ημερών θα γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές διότι θα πρέπει να υπάρξει διοίκηση που θα επιληφθεί άμεσα του ζητήματος», τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη λειτουργία των λεωφορείων, τόνισε ότι τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και την Αθήνα έχει δοθεί εντολή για την έναρξη ενός προγράμματος συντήρησης των αστικών σε έναν μήνα από τώρα, τον Σεπτέμβριο, ώστε να επανέλθουν σε λειτουργία αλλά και για τον όσο το δυνατόν καλύτερο καταμερισμό των οδηγών.