Την άνοιξη το No Time to Die η νέα ταινία του πιο θρυλικού πράκτορα του κόσμου, του James Bond, θα είναι στους κινηματογράφους και ως είθισται η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ.

Στο οποίο μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν και κάποια από τα αυτοκίνητα που θα οδηγεί ο 007. Με πρώτη και καλύτερη την κλασική Aston Martin DB5 που αν κρίνουμε από τη συχνότητα των εμφανίσεών της στις ταινίες της σειράς είναι η αγαπημένη του και θα είναι εξοπλισμένη και με καινούργια «αξεσουάρ».

Στο No Time to Die εμφανίζεται και μια άλλη κλασική Aston Martin, η V8 Vantage, καθώς και το υπερ- αυτοκίνητο της εταιρείας, η Valhalla μαζί με την DBS Superleggera. Τα άλλα, επίσης βρετανικά αυτοκίνητα, τα οποία μπορείτε να δείτε και στο τρείλερ είναι δύο Land Rover Defender, ένα ολοκαίνουργιο πεντάθυρο Defender 110 X σε απόχρωση Santorini Black και ένα 88 Series III. Επίσης θα εμφανίζεται και ένα σκούτερ της άγνωστης σε εμάς βρετανικής μάρκας Scomadi, το TL 125, που όπως και τα άλλα της γκάμας κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη.