Αυτά τα τρία ζώδια θα χωρίσουν αυτόν τον μήνα

Δε λέμε ότι θα χωρίσουν σίγουρα, αλλά οι πιθανότητές τους για χωρισμό είναι πολύ υψηλές

zodia

 

Οι πιθανότητες για αυτά τα 3 ζώδια να χωρίσουν εντός του Γενάρη είναι αρκετά αυξημένες. Πρέπει να αλλάξετε στάση και οι 3 απέναντι στον σύντροφό σας. Δεν είναι υποχρεωμένοι να δέχονται κάθε τι που κάνετε.

Ιχθύς

Η υπερβολική σου ευαισθησία καταλήγει να γίνεται αρκετά κουραστική. Σταμάτα να βρίσκεις αιτίες και αφορμές για να γκρινιάζεις. Αυτό από μόνο του θα κουράσει τον άλλον και δε θα θέλει να σου πολυμιλάει.

Πέρνα καλά και μόνος σου χωρίς να έχεις την τάση να πάρεις επιβεβαίωση από τους γύρω σου ότι όντως περνάς καλά. Δώσε έμφαση να μην καταναλώνεις πολύ αλκοόλ και να μην είσαι έξω σχεδόν μόνο με τους φίλους σου. Διαφορετικά μην περιμένεις να μείνει δίπλα σου κανένας και ειδικά η σχέση σου. Μη γίνεσαι ψυχρός απέναντι στη σχέση σου.

 

Αιγόκερως

Ο κυνισμός σου έχει αρχίσει να κουράζει πολύ τον σύντροφό σου με αποτέλεσμα να είσαι σε μία φάση που δε σε ενδιαφέρει αν η συμπεριφορά σου στεναχωρεί η όχι τον άλλον. Ο σύντροφός σου όμως θα έχει φτάσει στα όριά του πολύ σύντομα. Η προσκόλλησή σου όμως στον σύντροφό σου τον κάνει να πιέζεται.

Έχεις υψηλές απαιτήσεις και θα θέλεις κάθε μέρα να βλέπεις το αμόρε σου. Αν πάλι δεν το βλέπεις κάθε μέρα θα γκρινιάζεις και θα κάνεις σκηνές ότι τάχα δε νιώθει πράγματα για εσένα κλπ. Εν ολίγοις δε χρειάζεται να βγάλεις τόσα συναισθήματα, τόσο απότομα, με τόσο άγχος.

Τοξότης

Έχεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει. Αντί να το εκτιμήσεις γκρινιάζεις και κάνεις παράπονα συνέχεια. Κάτσε και απόλαυσέ το. Ακόμα και τότε σκέφτεσαι τη δουλειά και την καριέρα.

Ο σύντροφός σου περίμενε πώς και πώς να περάσετε χρόνο μαζί στην άδειά σου και εσύ τι κάνεις για αυτό; Θεωρείς ότι θα έχει την υπομονή να σε έχει όλη την ώρα να μιλάς για τη δουλειά και τα ταξίδια που θέλεις να κάνεις;

Μην κάνεις σα να έχεις παντρευτεί τη δουλειά σου, διαφορετικά δε θα υπάρχει χώρος για κάτι άλλο. Πρέπει να δείξεις κατανόηση στο γεγονός ότι το ταίρι σου θέλει να σε βλέπει. Διαφορετικά μην έχεις σχέση.