Μένουμε στα σπίτια μας, γεμίζουμε μπαταρίες και… διασκεδάζουμε! Οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας και το γεμάτο πρόγραμμα, μάς κάνουν να ξεχνάμε ορισμένες φορές το πόσο πολύτιμος είναι ο προσωπικός μας χρόνος στο σπίτι. Τώρα, έστω και αναγκαστικά, ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσουμε. Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, αγαπήστε τον ξανά! Και φυσικά, περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε περίπτωση πάντως που ψάχνετε κάτι διασκεδαστικό για να περάσετε την ώρα σας στο σπίτι, σας έχουμε την καλύτερη λύση. Τα social media, κατακλύζονται αυτό το διάστημα από δεκάδες challenges, για όλα τα γούστα. Εμείς συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Κρατήστε σημειώσεις!

#SafeHands

shutterstock-414180118.jpg

Ένα από τα πράγματα που κάνουμε αμέτρητες φορές μέσα στην ημέρα πλέον, είναι να πλένουμε τα χέρια μας. To challenge #SafeHands είναι μεν διαφορετικό, αλλά είναι και διασκεδαστικό. Σκοπός είναι να πλύνεις σωστά και σχολαστικά τα χέρια σου, ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ το παράδειγμα δίνουν και αρκετοί celebrities.

#30DaySongChallenge

shutterstock-492261193.jpg

30 ημέρες – 30 τραγούδια. Ψηλά στη λίστα των το do challenges και αρκετά δημοφιλές, με όλο και περισσότερους χρήστες να το επιλέγουν και να προκαλούν τους followers τους, κυρίως μέσω instagram. Το μουσικό challenge περιλαμβάνει 30 τραγούδια, ένα για κάθε ημέρα και φυσικά, για όλες τις διαθέσεις. Τραγούδια για την αγάπη, για τον πόνο, για χορό, για το καλοκαίρι, για όλα!

#ReadingChallenge

shutterstock-589384478.jpg

Από τη μία η μουσική, από την άλλη τα βιβλία. Κάτι αντίστοιχο, ισχύει και για το συγκεκριμένο challenge. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, η πρόκληση αφορά 20 βιβλία για να διαβάσετε μέσα στο 2020. Επιλέξτε αυτά που καλύπτουν το δικό σας γούστο, ετοιμάστε μία πλούσια λίστα, οργανωθείτε και ξεκινήστε το διάβασμα!

#ΤheΝameWorkOutChallenge

shutterstock-1523298584.jpg

Περνώντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι, ίσως είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κίνητρο για να παραμείνετε συνεπείς στο πρόγραμμα της γυμναστικής σας. Για αυτό, υπάρχει το #ΤheΝameWorkOutChallenge, που θα σας παρασύρει με τον πιο fun τρόπο. Το κάθε γράμμα από το όνομά σας, αντιστοιχεί σε μία συγκεκριμένη άσκηση. Τόσο απλό!

#MovieChallenge

shutterstock-410648107.jpg

Οι ταινίες έχουν την τιμητική τους σε αυτό το challenge. Κι εδώ οι επιλογές ποικίλουν. Ταινίες του Hollywood, ευρωπαϊκός κινηματογράφος, διάσημοι σκηνοθέτες αλλά και λιγότερο προβεβλημένοι, μεγάλα budget και μικρότερες παραγωγές. Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι καθίσετε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη σας και να ταξιδέψετε στον κόσμο του κινηματογράφου. Try it.

#CookChallenge

shutterstock-674419903.jpg

Είστε λάτρεις της μαγειρικής και σας αρέσει να πειραματίζεστε, δοκιμάζοντας συνεχώς καινούριες συνταγές; Τότε, το #CookChallenge είναι το κατάλληλο για εσάς. Μπείτε στην κουζίνα σας, επιλέξτε την αγαπημένη σας συνταγή, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό κι εντυπωσιάστε, προκαλώντας στη συνέχεια και τους followers σας.

#ΜakeupChallenge

shutterstock-696668386.jpg

Επειδή βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι μας, όλη την ημέρα, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να βάζουμε τα δυνατά μας κάθε πρωί, που σηκωνόμαστε από το κρεβάτι μας. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε ένα full face makeup, αλλά λίγο concealer που θα ξεκουράσει το βλέμμα σας κι ένα φωτεινό, ανοιξιάτικο κραγιόν, θα σας αλλάξουν τη διάθεση στη στιγμή! Βγάλτε και μια selfie και είστε έτοιμες!